Тривають профорієнтаційні заходи – зустріч із випускниками 162 школи міста Києва

12 березня 2024 року
Кафедра загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності

Щороку перед  випускниками  шкіл  постає проблема вибору майбутнього. Саме майбутнього, тому що від правильності обраної дороги залежить багато в чому те, як складеться подальше життя. Професія  визначить у майбутньому і соціальний статус, і затребуваність у житті, і навіть рівень матеріального добробуту.

З  метою забезпечення умов для життєвого і професійного самовизначення старшокласників, формування готовності до свідомого вибору і володіння майбутньою професією відбулася зустріч доцента кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Кудрявицької А.М. з учнями   11- х класів 162 загальноосвітньої школи.

Під час зустрічі старшокласники ознайомились із особливостями освітнього процесу в НУБіП України, функціонуванням консультативно-підготовчих курсів та умовами участі у Всеукраїнських олімпіадах з предметів, можливостями навчання за програмою подвійних дипломів, умовами вступу на спеціальності 101 «Екологія», 162 «Біотехнології та біоінженерія», 202 «Захист і карантин рослин», особливостями роботи студентського самоврядування та його ролі у житті університету та студентів, роботою творчих студій, гуртків та спортивних секцій.

Старшокласникам було надано детальну інформацію про перспективи навчання на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП України, навчально-наукові лабораторії. Майбутні абітурієнти були проінформовані про особливості цьогорічної вступної кампанії, обговорено перелік документів, необхідних для вступу, умови проживання в гуртожитках, активне дозвілля, працевлаштування випускників.

 

 

 

 

Кудрявицька А.М. дала ґрунтовні відповіді на всі запитання учнів і запросила на навчання на факультет Захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП України.

Шановні випускники, бажаємо Вам реалізувати всі Ваші намічені плани і мрії! Бажаємо Вам світлої дороги на шляху до самостійного життя, особистісного росту і впевненості у всьому!

 

Доцент кафедри загальної екології ,

 радіобіології та безпеки життєдіяльності

  Кудрявицька А.М

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook