Київ – Житомир: журналісти продовжують співпрацю

13 березня 2024 року
НУБіП України
    Кафедра журналістики та мовної комунікації нашого університету має кількарічну співпрацю з кафедрою журналістики, реклами та PR Житомирського державного університету імені Івана Франка за укладеним договором. Наші науково-педагогічні працівники неодноразово проходили стажування в колег, проводили гостьові лекції, обговорювали освітні програми тощо.

Нещодавно гарант освітньої програми «Журналістика» (бакалаврат) доктор філологічних наук, професор Світлана Харченко побувала в житомирських колег, де зустрілася із завідувачем кафедри журналістики, реклами та PR, кандидатом філологічних наук, доцентом Валерієм Башманівським, кандидатом філологічних наук, доцентом Андрієм Близнюком, членами кафедри та студентами. Під час зустрічі обговорили актуальні питання щодо ефективності освітніх програм, обговорили значення практичної складової для студентів бакалаврату та ін.

Світлана Василівна побувала в медіалабораторії житомирських журналістів, познайомилася з видавництвом студентської газети «Універсум».

Валерій Башманівський та Світлана Харченко обговорили аспекти діяльності академічної спільноти «Журналісти-освітяни», яку було нещодавно створено за ініціативою кафедри журналістики та мовної комунікації, до якої, крім житомирських колег, долучилися викладачі із Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка, Університету Григорія Сковороди в Переяславі, Вінницького державного педагогічного факультету ім. Михайла Коцюбинського.


Марина Навальна,
в.о. завідувача кафедри журналістики та мовної комунікації

Фото Олександри Благоднюк
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook