Відбувся захист бакалаврських робіт

26 лютого 2024 року

   19 лютого 2024 року успішно відбувся захист бакалаврських робіт студентами денної форми навчання, агробіологічного факультету, напряму підготовки «Агрономія», які виконували свої роботи під керівництвом  викладачів кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського – зав. кафедри, Макарчука О.С., професорів Ковалишиної Г. М. та Жемойди В. Л., доцентів Башкірової Н.В.,  Дмитренко Ю.М., асистента Спряжки Р.О..

   Вступне слово належало зав. кафедри Макарчуку О. С. в якому він привітав студентів із завершальними кроками у здобутті освітнього ступеню «Бакалавр». 

   До захисту було представлено 11 бакалаврських робіт на різну тематику. Захист пройшов на належному рівні, що було відзначено членами екзаменаційної комісії. 

   Першим презентував свій курсовий проект Яценко Володимир під керівництвом проф. Жемойди В.Л. на тему «Технологія вирощування та виробниче випробування гібридів кукурудзи іноземної селекції в умовах ТОВ “Кролевецький комбікормовий завод” Сумської області» староста гуртку «Селекціонер-генетик». 

   Кабар Зоя під керівництвом доктора філософії, асистента Спряжки Р.О. проводила дослідження за темою: «Порівняльна характеристика гібридів кукурудзи в умовах Селянського (фермерського) господарства Рекуц Євгенія Миколайовича».

   Писаренко Валентин під керівництвом доктора філософії, асистента Спряжки Р.О. проводив дослідження за темою: «Порівняльна характеристика сортів сої в умовах господарства ФОП «Писаренко Ю. І.».

   Замерлов Михайло під керівництвом проф. Жемойди В.Л. проводив дослідження за темою: «Технологія вирощування та виробниче випробування середньостиглих гібридів кукурудзи в умовах СТОВ «ПРОГРЕС» Ніжинського району Чернігівської області».
   Рубашов Володимир під керівництвом доцента Дмитренко Ю.М. проводив дослідження за темою: «Ріст і розвиток  гібридів тритикале озимого  залежно від строку сівби в умовах Київської області».
   Грецай Марія під керівництвом доцента Дмитренко Ю.М. проводила дослідження за темою: «Технологія вирощування пшениці м’якої озимої та планування заходів сортозаміни в умовах ТОВ Агрофірма «Біловоди».
   Безелюк Назар під керівництвом доктора філософії, асистента Спряжки Р.О. проводив дослідження за темою: «Порівняльна характеристика гібридів кукурудзи».
   Пилипець Павло під керівництвом проф. Жемойди В.Л. проводив дослідження за темою: «Технологія вирощування та виробниче випробування середньоранніх гібридів кукурудзи в умовах ФГ «Хоменко В І» Конотопського району Сумської області».
   Яковець Дар’я під керівництвом доцента Дмитренко Ю.М. проводила дослідження за темою: «Вплив сортових особливостей пшениці озимої на ріст, розвиток рослин та формування урожайності в умовах СФГ Борщенко Кіровоградської області».
   Уколов Віталій під керівництвом завідувача кафедри, доцента Макарчука О.С. проводив дослідження за темою: «Порівняльна характеристика сорту та гібриду озимого ріпаку за вирощуванням в умовах центрального Лісостепу».
 
Володимир Яценко,
студент 4 курсу агробіологінчого факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook