Старшокласники Хотівського ліцею зустрілися із викладачами кафедри автоматики та робототехнічних систем

13 березня 2024 року

У Хотівському ліцеї ім. Л. Лук’яненка відбулась цікава подія, котра, як ми сподіваємось, вплине на вибір майбутнього випускниками цього навчального закладу. Суть її полягала в інформуванні науково-педагогічними працівниками кафедри автоматики та робототехнічних систем імені академіка І.І.Мартиненка (далі АРС) про особливості цьогорічної вступної компанії в університети.

Професор кафедри АРС Ігор Болбот ознайомив майбутніх вступників із змістом і перспективністю спеціальності 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка». Насичено була подана інформація про лабораторії, сучасну матеріально-технічну базу, навчально-методичне забезпечення, кадровий потенціал кафедри, інноваційні технології, котрі застосовуються у навчальному процесі. Увага майбутніх вступників концентрувалась на перевагах цієї спеціальності, перспективності кар'єри, окреслилась сфера можливого працевлаштування випускників та конкурентна їх здатність на ринку праці.
Детальну інформацію про можливості вступу, підготовчі курси та участь у предметній олімпіаді надала доцентка кафедри АРС Алла Дудник, зауваживши, що вже декілька років функціонує база даних абітурієнтів, котра використовується для комунікації та інформаційної підтримки випускників шкіл та коледжів.

Зустріч співробітників кафедри зі школярами Хотівського ліцею супроводжувалась демонстрацією шляхом використання Web-технологій лабораторій кафедри, що справило, на наш погляд, як на випускників, так і на керівництво ліцею надзвичайно позитивне враження.
На завершення зустрічі випускники ліцею, керівництво навчального закладу були запрошені безпосередньо побувати в університеті й кафедрі АРС, на що була дана згода. Оскільки ліцей у своєму розпорядження має автобуси, сподіваємось, що найближчим часом така зустріч відбудеться.

Завідувач кафедри АРС Віталій ЛИСЕНКО

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook