Онлайн-семінар «Сучасні енергоефективні рішення на базі електротехнічного обладнання компанії ETІ»

14 березня 2024 року

1     12 березня 2024 року в рамках заходів приурочених до тижня кафедри енергетики і автоматики, доцентом Василем Рамшем організовано і проведено онлайн-семінар на тему: «Сучасні енергоефективні рішення на базі електротехнічного обладнання компанії ETІ». 

      Спікером заходу виступила керівниця проєктно-технічного відділу Оксана Мірошник, яка ознайомила присутніх з історією створення ТОВ «ETІ Україна», структурою компанії, продукцією та напрямками роботи підприємства. Особливу увагу вона звернула на питання енергозбереження на основі автоматичних конденсаторних установок, особливості управління системою автоматичного вводу резерву, використання аналізаторів мережі, реалізацію сучасних технічних рішень захисту сонячних панелей.

23    Під час семінару викладачі і студенти цікавились цінами на електротехнічну продукцію, особливостями вибору та налаштування аналізаторів мережі, а також можливістю проходження практики і подальшого працевлаштування в ТОВ «ETІ Україна».

45     Василь Рамш відмітив, що відповідно до укладеного договору компанія «ETІ Україна», вже не один рік, тісно співпрацює з кафедрою енергетики і автоматики. Регулярним стало проведення спільних зустрічей, науково-практичних семінарів, участь представників компанії в обговоренні освітніх програм. Також для лабораторії основ електроприводу передено робочі стенди для дослідження компенсації реактивної потужності, електроприводу електроталі та свердлильного верстата.

6     Від адміністрації факультету та професорсько-викладацького складу кафедри енергетики і автоматики Василь Рамш висловив щиру вдячність генеральному директору ТОВ «ETІ Україна» Петеру Гашперліну та керівниці проєктно-технічного відділу Оксані Мірошник за проведення науково-технічного семінару і багаторічну плідну співпрацю.

Микола ПОТАПЕНКО,
доцент кафедри енергетики і автоматики

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook