Відбулася відкрита лекція професора кафедри фінансів Юлії Негоди

14 березня 2024 року
    Відкрита лекція – це добра нагода для обміну і узагальнення досвіду викладацької діяльності. Це можливість демонстрації авторських методик, способів досягнення навчальних та виховних цілей, застосування сучасних технологій та активних методів навчання, а також контроль за якістю навчальних занять та визначення напрямків удосконалення викладацької майстерності.

     13 березня 2024 року відбулася відкрита лекція д.е.н, професора кафедри фінансів Юлії Негоди на тему «Система доходів бюджету» для студентів 2 СТ курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

     У відкритій лекції професора Юлії Володимирівни активно прийняли участь викладачі та студенти економічного факультету: в.о. завідувача кафедри фінансів Наталія Швець, в.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування Вікторія Костюк, доценти Інна Долженко, Лариса Олійник, Олександр Лабенко, Віталій Нагорний, Юлія Біляк, Леся Воляк.

   В.о. завідувача кафедри фінансів Наталія Швець висловила подяку за цікаво проведену лекцію та поділася своїми враженнями, сконцентрувавши увагу на важливості вивчення доходів бюджету та факторів, що впливають на їх формування. Лекторка вільно володіє не тільки матеріалом, але й рівноправно спілкується з аудиторією.

     В.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування Вікторія Костюк відмітила, що лекція професорки Юлії Негоди була різноплановою та дуже цікавою.

      Інна Долженко закцентувала увагу на унаочненні матеріалів та застосуванні інтерактиву для узагальнення вивчення матеріалу.
      Всі учасники освітнього процесу на відмінно оцінили якість проведення лекційного заняття.
     Обмін враженнями, різнобічний аналіз проведеної лекції сприятиме професійному зростанню усіх учасників освітнього процесу.

Лариса Олійник,
доцент кафедри фінансів

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook