Вдало проведена профорієнтаційна робота – запорука успішної вступної компанії

14 березня 2024 року
    Вибір професії – один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства. Вибір професії – це по суті вибір життєвого шляху, вибір долі. Від вибору професії до душі у великій мірі залежить задоволення людини своєю долею, її щастя.
   У рамках профорієнтаційної роботи 11 березня 2024 р. доцент кафедри фінансів Юлія Біляк разом із асистентом кафедри Світланою Войцехівською провели зустріч з учнями Зазимського ліцею «Академія успіху».
   Юлія Біляк представила презентаційні матеріали та інформацію як про історію заснування, так і про сьогодення НУБіП України, а також розповіла про конкурентні переваги університету серед інших закладів вищої освіти України. Учням були роздані інформаційні буклети про університет та кафедру фінансів, роз’яснено умови вступу на навчання за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». В ході спілкування з учнями було підкреслено важливість та актуальність професії «фінансиста» в умовах сучасного ринку, наведено цікаві приклади для спрощення розуміння фінансових операцій, які виконують спеціалісти у сфері фінансів для виконання правової, фінансової та організаційно-управлінської діяльності.



   Крім того, Світланою Войцехівською була проведена гра-квест YOUR FAMILI BUDGET, яка дала можливість майбутнім вступникам спробувати самостійно сформувати сімейні бюджети для своїх умовних родин-команд. Під час гри в учнів виникало багато професійно спрямованих запитань, на які радо відповідали представники кафедри. За результатами гри було визначено команду-переможця, яка отримала подарунок.
     На завершення викладачі кафедри побажали учням успіхів при складанні НМТ та до зустрічі в НУБіП України в статусі СТУДЕНТА!
 
Максим Клименко,
асистент кафедри фінансів

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook