Школярам про "Єдине здоров'я"

14 березня 2024, 13:25
Гімназія 315

 У сучасному світі, що швидко змінюється, важливість розуміння складного механізму взаємодії між людьми, тваринами та навколишнім середовищем ще ніколи не була такою важливою, як сьогодні. Підхід "Єдиного здоров'я", який підкреслює цей взаємозв'язок, - це не просто тема для науковців чи політичне питання; це концепція, з якою повинні бути знайомі всі, включаючи дітей. 


Доцент кафедри ветеринарної гігієни Галабурда М. А. та доцент кафедри епізоології, мікробіології і вірусології Мартинюк О. Г. зустрілися із учнями 7 класів гімназії № 315 м.Києва в рамках реалізації заходів проєкту Жана Монне "Інтеграція політики та засад Єдиного здоров`я ЄС в Україні" та провели просвітницько-агітаційний захід присвячений окремим аспектам забезпечення здоров'я під час спілкування із тваринами, включаючи домашніх улюбленців.


Під час зустрічі було наголошено на основних правилах безпечного поводження із домашніми тваринами, про ризики захворювання на сказ та про роль лікарів ветеринарної медицини у забезпеченні Єдиного здоров'я.



Координатор проєкту, доцент Марія Галабурда

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook