Театр в театрі

11 березня 2024, 16:03

 Культурний розвиток особистості -  це, звісно, дуже  важливо! Актори студентського народного театру «Березіль» це розуміють як ніхто, а тому не лише просто займаються у театрі, а й із задоволенням переймають досвід професійних акторів.

          Ось і нещодавно березілівці дружною компанією вирушили в Театр оперети на «Сімейку Адамсів». Історія пекельної сімейки знайшла своє вираження і в жанрі бродвейського мюзикла. Ця постановка знаменитої і дотепної історії пройшла в безлічі міст і країн у всьому світі - настала черга і для Києва, що є центром культурного життя всієї України.    

          У витонченій і гумористичній манері через призму, здавалося б, надприродного мюзикл ставить питання і дає відповіді на природні виклики життя героїв цієї постановки, даючи можливість перейнятися усіма тонкощами та нюансами вистави. Шикарні костюми та сценографія, прекрасна хореографія, чудовий вокал, яскраві діалоги... про цей мюзикл можна говорити і говорити...

 

          Тож актори народного театру "Березіль" залюбки помилувалися на втілення традицій Бродвею і познайомилися з легким театральним жанром мюзиклу. Тим паче, що у нас в процесі роботи  - водевіль "Біда від ніжного серця". Натхненні та щасливі,  ми тепер працюємо над новою постановкою.

Наталія Тітенко, старший викладач кафедри культурологі

керівник народного театру «Березіль»

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook