Кафедра теорії та історії держави і права розпочала цикл заходів в рамках І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2023-2024 н.р.

14 березня 2024 року

На виконання наказу ректора НУБіП України від 05 грудня 2024 року № 1265 «Про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в 2023/2024 н.р. у НУБіП України» розпорядженням декана юридичного факультету від 19 грудня 2024 року № 21 кафедра теорії та історії держави і права запланувала проведення цих змагань з навчальних дисциплін кафедри як для юридичного факультету, так і неправничих спеціальностей.

Цього тижня викладачки кафедри Світлана Авраменко і Анна Мельник провели І етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2023/2024 н.р. з освітньої компоненти «Правова культури особистості» для студентів Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження та студентів факультету землевпорядкування. Зважаючи на те, що метою олімпіади є привернення уваги студентів та зацікавлення їх до вивчення юридичних аспектів повсякденного життя, а також враховуючи особливості навчання студентів в умовах воєнного стану і кризових ситуацій, вони підійшли до її організації дуже відповідально.

 

Для спеціальності АКІТ на платформі Google Клас був створений спеціальний курс для проходження олімпіади. Усі охочі мали можливість пройти 2 тури. У першому турі для перевірки знань учасників були запропоновані тестові запитання, ось у другому турі вони писали свої роздуми щодо необхідності зміни законодавства України з питань трудового права.

 

Загалом в олімпіаді виявили бажання прийняти участь 29 студентів. Призові місця завоювали:

І місце – Марія Настенко;

ІІ місце – Ігор Наконечний;

ІІІ місце – Валерія Племянник.

 

А ось студенти-землевпорядники мали змогу позмагатися в очному форматі.  

 

Загалом активну участь у виборюванні перемоги взяли 18  студентів. Призові місця посіли:

І місце – Катерина Субин;

ІІ місце – Данило Бенца;

ІІІ місце – Богдана Костючок, Максим Погребний і Михайло Скочинський.

 

Вітаємо переможців та всіх учасників! Бажаємо успіхів у подальшому навчанні!

 

Кафедра теорії та історії держави і права

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook