Оголошено результати VI Всеукраїнського конкурсу есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко»

14 березня 2024 року
За підтримки кафедри культурології до цьогорічного Всеукраїнського конкурсу есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко» долучилося семеро студентів нашого університету. Ця талановита молодь – представники п’яти спеціальностей трьох факультетів, які вивчали етнокультурологію під керівництвом доцента кафедри культурології Ірини Григорівни СИДОРЕНКО.

  До роботи взялися студентка 2 курсу гуманітарно-педагогічного факультету Софія ГАЛУШКАпершокурсники Марія ЗІНЧЕНКО з агробіологічного факультету та з факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Антоніна ПОПЧУК, Катерина БРИНЗААнна ВОЛИНЕЦЬ, Ольга ЛИСУН, Владислав ЧЕРНИЧЕНКО.
  Насамперед дослідникам шевченкової спадщини необхідно було подолати перший рубіж – пройти І етап Конкурсу. Автори представили самостійні оригінальні роботи в жанрі есе, написані без допомоги штучного інтелекту та запозичень.
  Стилі написання робіт різні – описовий, публіцистичний, науковий, - завдяки і цьому також знайомство зі студентським прочитанням шевченкової спадщини стає вдвічі захоплюючим. Уся сукупність поглядів молодих науковців на самого Тараса Григоровича Шевченка ( на ідеї, що він сповідував; на те, що було ціннісно для нього) надають постаті Шевченка ще  більшої глибини та потужності.
  Софія ГАЛУШКАМарія ЗІНЧЕНКО Антоніна ПОПЧУК, Катерина БРИНЗААнна ВОЛИНЕЦЬ, Ольга ЛИСУН, Владислав ЧЕРНИЧЕНКО гідно подолали І етап Конкурсу і були допущені до фіналу.
  Члени фінального етапу журі Конкурсу високо оцінили роботи наших студентів високими балами. Вітаємо, друзі!
  А робота Марії ЗІНЧЕНКО з агробіологічного факультету перемогла у VI Всеукраїнського конкурсу есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко» у номінації «Шевченко і сучасність»Дякуємо, Маріє, за кропітку роботу!
  Та й це ще не всі здобутки наших дослідників.
  Владислав ЧЕРНИЧЕНКО став переможцем VI Всеукраїнського конкурсу есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко» (диплом І ступеня)Владиславе, тішимося високій оцінці Ваших ідей!
Пишаємося всіма учасниками Конкурсу та раді нашій науковій співпраці!
 
Ірина Сидоренко,
канд. філос. н.,
доцентка кафедри культурології
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook