Кафедра електротехніки, електромеханіки та електротехнологій відкриває двері гостям з Сумщини

15 березня 2024 року

 5 березня 2024 року до кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження завітали важливі гості з Сумщини - представники Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ: спеціаліст вищої категорії Олександр Солдатенко та його студент, майбутній випускник Михайло Самойленко.

 

Варто відзначити, що Олександр Солдатенко є студентом ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження заочної форми навчання та навчається за освітньо-професійною програмою підготовки фахівців ОС "Магістр" з 2023 року, обравши спеціальність 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", та вже приступив до виконання магістерської кваліфікаційної роботи. Зараз він прагне ознайомити свого студента і майбутнього випускника з можливостями та перспективами, які пропонує ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.

Знайомство з лабораторіями провели завідувач кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій Олександр Окушко та доцент Вячеслав Васюк. Була представлена сучасна лабораторна та науково-технічна база, за допомогою якої здійснюється навчання студентів для набуття необхідних компетентностей.

 

Також були продемонстровані інноваційні розробки та обладнання від компаній-партнерів інституту. Ці інноваційні засоби та технології стають важливою частиною освітнього процесу, оскільки дозволяють студентам отримувати практичні навички у вирішенні реальних проблем.

 

Розмова також торкнулась особливостей вступної кампанії 2024 року, зокрема складання ЗНО або НМТ для подачі документів на конкурсну пропозицію на базі ОС "Фаховий молодший бакалавр". Обговорювалася можливість запису на підготовчі курси до зовнішнього незалежного оцінювання знань, які сприяють підготовці абітурієнтів та підвищують їх шанси на успішне складання тестів. Також було зазначено про проведення Всеукраїнських олімпіад НУБіП України.

На закінчення гостям була проведена захоплююча екскурсія по студентському кампусу. Під час ції подорожі вони мали чудову можливість не лише оглянути всі найцікавіші місця, але й дізнатися багато цікавого про історію та особливості НУБіП України. 

 

Вячеслав ВАСЮК
доцент кафедри електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook