Михайло Самойленко: планую подальше навчання в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження за освітньою програмою "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка"

15 березня 2024 року

 Добрий день! Дякую, що погодилися на інтерв’ю. Розкажіть, будь ласка, трохи про себе.

- Я з Кролевця Сумської області. У цьому році я закінчую Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ за спеціальністю 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка". Завжди цікавили сучасні електротехнології та їх застосування у різних галузях. Я прагну знайти можливості для розвитку та поглиблення знань у вибраній галузі, щоб в майбутньому стати професіоналом в цій сфері та внести свій внесок у розвиток електротехнічної галузі. Крім того, я активно займаюся спортом, що допомагає мені підтримувати здоровий спосіб життя та забезпечує баланс між навчанням і відпочинком.

 

Що ви очікуєте від навчання в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України за освітньою програмою "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка"?

- У процесі навчання я прагну розвинути вміння розв’язувати складні спеціалізовані задачі та практичні проблеми у професійній діяльності. Мені цікаво освоїти сучасні методи та технології у галузі енергетики, автоматики та енергозбереження, щоб бути готовим до викликів сучасного ринку праці та зростаючих потреб суспільства в цих сферах. Крім того, я сподіваюся отримати глибокі теоретичні знання, які допоможуть мені стати висококваліфікованим фахівцем.

Ви вже сказали, що любите спорт, і наш університет пропонує багато секцій. Яким спортом ви захоплюєтесь?

Моє захоплення – спортивна радіопеленгація, суть якої полягає в оперативному пошуку замаскованих радіопередавачів у лісовій місцевості за допомогою приймача-пеленгатора в найкоротший час. Спортивна радіопеленгація виникла в Данії і Англії відразу після Другої світової війни. Я впевнений, що в НУБіП я знайду спортивний колектив або гурток, де зможу поділитися своїм захопленням та знайти спільну мову з однодумцями. Також, я неодноразово брав участь у спортивних змаганнях з радіоспорту, окрім чемпіонату України, я змагався на чемпіонаті Європи.

  

Чи плануєте ви взяти участь в профорієнтаційних заходах інституту та днях відкритих дверей НУБіП України?

Звісно, я планую взяти участь в дні відкритих дверей та ярмарці професій ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України. Я хочу докладно ознайомитися з можливостями навчання та інфраструктурою університету, зустрітися з майбутніми викладачами та отримати відповіді на свої запитання.

Чи розглядають ваші одногрупники навчання в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України?

Так, декілька моїх одногрупників виявили зацікавленість у навчанні в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України за спеціальністю 141 - "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" за освітньою програмою "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка". Вони також планують зареєструватися на Всеукраїнській олімпіаді НУБіП України та взяти участь в дні відкритих дверей, щоб побачити все на власні очі.

Велике дякую за цікаву та відверту розмову, Михайло! Я бажаю вам успіху у здійсненні всіх ваших планів та мрій. Ми з нетерпінням чекатимемо вас серед наших студентів. Бажаю вам натхнення та перемог у вашому навчанні та майбутній кар'єрі!

 

Розмову провів Вячеслав ВАСЮК
доцент кафедри електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook