Продовження профорієнтаційної роботи. Чергова зустріч з учнями шкіл Жашківської громади.

11 березня 2024, 10:28
     Факультет інформаційних технологій НУБіП України в межах профорієнтаційної роботи 5 березня провів чергову онлайн зустріч по ознайомленню з основними складовими фахівця-професіонала в ІТ-індустрії учнів старших класів шкіл Жашківської адміністративно-територіальної громади.  
     Тема вебінару: "Як боротися з вірусами? – потрібно знати як вони діють". Спікер: доктор технічних наук, професор кафедри комп'ютерних систем, мереж та кібербезпеки, гарант освітньої програми "Кібербезпека та захист інформації" Валерій Анатолієвич Лахно.
      Боротьба з розповсюдженням та кібератаками вірусів на комп’ютери, комп'ютерні системи та мережі є однією з основних завдань в сучасному світі.
Доступно і послідовно Валерій Анатолійович розповів про природу виникнення вірусів, методи їх поширення, принцип дії та можливі наслідки для суспільства. 
      Валерій Анатолійович висвітлив основні можливості, як боротися з вірусами, щоб вони не завдали шкоди комп’ютерам, дав практичні поради щодо запобігання і виявлення вірусів. Підкреслив необхідність запровадження заходів безпеки в онлайн-середовищі.
 
 
     Швидко пролетів час відведений для проведення вебінару, який завершився гучними оплесками доповідачу, Валерію ЛАХНО, за змістовну доповідь та побажаннями проведення наступних зустрічей.
 

Михайло САДКО,
доцент кафедри інформаційних систем і технологій. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook