Кафедра фінансів активно продовжує профорієнтаційну роботу

15 березня 2024 року
     Колектив кафедри фінансів докладає максимум зусиль, щоб проінформувати майбутніх абітурієнтів про переваги та перспективи навчання в Національному університеті біоресурсів та природокористування України, адже своєчасно і якісно проведена профорієнтаційна робота сприяє пошуку, відбору та залученню до навчання найбільш обдарованої, професійно-орієнтованої молоді.
    13 березня 2024 року викладачі кафедри фінансів Юлія Біляк, Світлана Войцехівська та Максим Клименко провели зустріч з учнями випускних класів Гостомельського ліцею № 1 Київської області.
 
    Під час зустрічі доцент кафедри Юлія Біляк розповіла учням про НУБіП України, особливості організації навчального процесу на економічному факультеті, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців у галузі фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку.
 
   Вже стало традицією при проведенні профорієнтації грати у фінансову гру YOUR FAMILI BUDGET, в ході якої учні спробували самостійно сформувати сімейні бюджети для своїх умовних родин-команд. В ході гри майбутні абітурієнти задавали багато актуальних, цікавих та професійних запитань, на які отримали вичерпні відповіді від представників кафедри. В кінці гри було визначено команду-переможця, яка отримала подарунок.
 
 
 
   Учні виявили неабиякий інтерес до університету, поставили багато запитань, зокрема щодо працевлаштування випускників університету, стипендіального фонду, умов оплати за навчання та проживання в гуртожитках, студентського дозвілля, міжнародного навчального та практичного стажування.

Лариса Олійник,
доцент кафедри фінансів

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook