Засідання вченої ради факультету захисту рослин, біотехнологій та екології №6 відбудеться 21 березня 2024 року

15 березня 2024 року
о 14.50 год. в 16 аудиторії 4 навчального корпусу

 

1.     Кадрові питання (доповідає голова вченої ради проф. Коломієць Ю.В.).

2.     Про підготовку до акредитаційної експертизи ОПП «Захист рослин», ОПП «Карантин рослин», ОПП «Екологічна біотехнологія та біоенергетика», ОПП «Екологія та охорона навколишнього середовища», ОПП «Екологічний контроль та аудит» за другим магістерським рівнем вищої освіти (доповідають гаранти: проф. Доля М.М., доц. Сикало О.О., проф. Лісовий М.М., проф. Гайченко В.А., доц. Ладика М.М.).

3.     Про хід профорієнтаційної роботи на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології, залучення школярів на Олімпіаду та проведення Дня відкритих дверей Університету (доповідає заступник декана, доц. Дрозд П.Ю.).

4.     Про проведення Всеукраїнського конкурсу наукових робіт школярів 9-11 класів (доповідає Голова ради молодих вчених, доц. Нестерова Н.Г.).

5.     Про організацію наукової роботи на факультеті (доповідає заступник декана факультету з наукової роботи, доц. Бондарь В.І.).

6.     Наукова доповідь Радіаційна безпека в умовах воєнного стану та повоєнної відбудови України (доповідає завідувач кафедри загальної екології, радіобіології та БЖД Клепко А.В.).

7.     Різне.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook