Студмістечко: зустріч мешканців із проректором Вадимом Ткачуком

12 березня 2024 року
  За розпорядженням ректора університету Станіслава Ніколаєнка, розпочато цикл зустрічей, що мають на меті огляд технічно-господарського стану гуртожитків, прилеглої території та дотримання мешканцями Правил внутрішнього розпорядку.
  Вадим Ткачук, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку відвідав гуртожитки №2 і №8, що розташовані по вулиці Еллана-Блакитного та знаходяться в обіймах Голосіївського лісу.
 
  У гуртожитку №2 проживають студенти факультету аграрного менеджменту і віднедавна факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. Проректор розпочав із детального огляду укриття, пункту незламності і місць загального користування. «На жаль, війна в Україні триває, і ми маємо бути повністю готовими, щоб під час ракетних обстрілів та у випадку блекауту забезпечити належний прихисток для своїх студентів» – наголошує Вадим Анатолійович. Проректор підкреслив, що укриття знаходиться у належному стані, забезпечене усім необхідним і є достатньо посадкових місць. Далі, спільно із деканами відповідних факультетів, вихователями, з дружнім візитом відвідали студентські кімнати. Завершилась зустріч у читальному залі, проректор підвів короткі підсумки, а студенти задавали питання, що їх турбують.
 
 
  Гуртожиток №8 став справжньою домівкою для представників агробіологічного факультету, до слова одного з найчисельніших в університеті, а також мешкають студенти факультету конструювання та дизайну. Спільно з очільниками факультетів Вадим Анатолійович оглянув місця загального користування, душові кімнати, спортивний зал, кімнату студентської ради, ізолятор і звичайно, заглянув у житлові кімнати, де мешкають студенти обох факультетів. Без уваги не залишились і кімнати у яких тривають ремонтні роботи і готуються для поселення студентів нового набору.
 
 
  На завершення, традиційно, зібрались у читальному залі гуртожитку №8 аби обговорити виявлені недоліки, способи їх усунення та побажання щодо покращення житлово-побутових умов. Студенти висловили слова вдячності за встановлення автомату очищення води (аквабоксу). Декани відповідних факультетів спільно із завідувачами гуртожитків озвучили прохання та побажання щодо термінових потреб в гуртожитку, для вирішення яких потрібна підтримка ректорату.
 
 
  Гуртожитки №2 та №8 знаходяться в гарному стані, завдяки підтримці ректорату активно нагромаджується матеріально-технічна база, вчасно проводяться необхідні поточні ремонтні роботи. Присутні відзначили, що за останні 5 років в гуртожитках проведено багато капітальних та поточних робіт, відчутно значні зміни у покращенні стану і території, робота над якими не зупиняється, навіть в час війни, за що подякували Станіславу Ніколаєнку.
  Огляд триває.
 
 
 
Марта Колич, Мирослава Терлецька,
фахівчині студентського містечка

    

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook