Підготовка до Дня відкритих дверей та активізація профорієнтаційної роботи у фокусі наради із заступниками деканів факультетів і директорів ННІ з навчальної роботи

15 березня 2024 року

15  березня 2024 року відбулася нарада із заступниками деканів  факультетів і директорів ННІ з навчальної роботи.

Розпочав засідання ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Він представив заступникам деканів факультетів та директорів ННІ з навчальної роботи нову проректору з науково-педагогічної роботи Оксану Леонідівна Тонху. Далі очільник університету зазначив, що в найближчий час очікуємо на юстування правил прийому до ЗВО, що фактично дасть офіційний старт вступній кампанії. У зв'язку з цим необхідно активізувати профорієнтаційну роботу.

Проректор ознайомила присутніх з плануванням найближчого дня відкритих дверей, який відбудеться 4 квітня 2024 року. Далі вона акцентувала увагу на активізації  профорієнтаційної роботи, у тому числі – наповнення слухачами підготовчих курсів та залучення школярів до участів всеукраїнській олімпіаді НУБіП України. Оксана Леонідівна також наголосила на активній підготовці до проведення проміжної атестації здобувачів освіти денної форми здобуття вищої освіти ОС «Бакалавр» та «Магістр».

Начальник начального відділу Ярослав Рудик проінформував присутніх про особливості переведення на навчання за державним замовленням окремих категорій студентів.

Завідувач навчально-методичного відділу Лариса Кліх представила на обговорення  проект положення «Про робочу програму навчальної дисципліни та її силабус у НУБіП України». Також вона представила інформацію про стан подання проектів самоаналізу освітніх програм, які підлягають акредитації у 2024-2025 н.р. 

Олег Бачинський поінформував присутніх про організаційні заходи практичного навчання у 2 семестрі 2023-2024 навчального року. 

Начальник відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи Юлія Слива ознайомила присутніх із плануванням проведення постакредитаційного моніторингу освітніх програм, які пройшли акредитаційну експертизу в 2021-2023 рр. Також вона доповіла про хід анкетування здобувачів вищої освіти щодо обрання майбутнього фаху.

Начальник навчального відділу Ярослав Рудик,
завідувач навчально-методичного відділу Лариса Кліх 

 

 

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook