Випускник фахового коледжу «Універсум» Дмитро Карпенко: вступаю до НУБіП і буду Агроінженером

15 березня 2024 року
— Мирного дня! Будь ласка, представтесь.
— Я – Дмитро Карпенко. Киянин, який з дитинства має пристрасть до техніки і складних технічних систем. Завершую фаховий коледж «Універсум» Київського університету імені Бориса Грінченка і планую вступити на механіко-технологічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України.
— Дмитре. Що очікуєте під час навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України?
— Під час навчання я планую отримати сучасні знання від висококваліфікованих науково-педагогічних працівників, також оволодіти практичними навичками, що дозволять мені стати затребуваним спеціалістом на ринку праці. Я планую по максимуму використовувати можливості, що надає Національний університет біоресурсів і природокористування України. А також очікую на цікаве студентське життя, сповнене низкою університетських активностей, які допоможуть стати більш розвинутим в багатьох сферах.
— Це цікаво. Які аргументи переконали обрати Агроінженерію?
— Я впевнений, що обрана Агроінженерія, як моя майбутня професія буде високооплачуваною, перспективною, та затребуваною ще багато десятків років. Крім того, з татом, безпосередньо відвідали механіко-технологічний факультет.

— Це справді переконливий аргумент. Щось про Ваші вподобання, хобі?
— З самого дитинства я мав багато хобі. Довгий час захоплювався футболом, займався плаванням. Нині я відвідую гурток з кікбоксингу та маю велику цікавість до виробництва, випробування та експлуатації колісних транспортних засобів. А також із цікавістю вивчаю англійську мову бо її знання відкриває значно більше можливостей.
— Які Ваші мрії на майбутнє?
— Основною моєю мрією, як і для всіх українців, є найшвидша перемога України. Також я маю мрію вступити до Національного університету біоресурсів і природокористування України, щоб отримати бакалаврську освіту за освітньо-професійною програмою «Агроінженерія» та в подальшому мати достойну роботу і кар'єрний ріст.
— Вдячний, Дмитре, за те, що поділилися своїми поглядами та намірами. Бажаю успішно скласти НМТ і долучитись до агроінженерної спільноти, насиченого на емоції студентського життя та успіху в майбутніх починаннях.
— Дякую! А мені було пізнавально бути респондентом.
— Мирного Неба! Віримо в Збройні Сили України! Слава Україні!

 

Розмову провів Іван РОГОВСЬКИЙ
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook