ВІДВІДУВАННЯ ГУРТОЖИТКУ ЯК СКЛАДОВА ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ СТУДЕНТІВ (куратори В.Опалко, І. Колосок)

17 березня 2024, 22:41
мтф

Викладачі кафедри регулярно зустрічаються з студентами не тільки на заняттях, кураторських годинах, а й в позанавчальний час в гуртожитку. Відвідування гуртожитку є важливою складовою виховного процесу, оскільки дозволяє контролювати умови проживання студентів, надавати допомогу у вирішення деяких соціальних і побутових проблем.


Під час візитів ми зустрічаємося з студентами різних курсів спеціальності Транспортні технології (на автомобільному транспорті).
Основна увага зосереджена на визначенні санітарного стану місць загального користування (кухні, санвузли, душові, спортзали) та кімнат. Також кожного разу звертаємо увагу на важливість дотримання правил поведінки під час повітряної тривоги, зокрема, перебування в укриттях.

Вагомими залишаються питання щодо захворювань на ГРВІ у зимово-весняний період. Ми зосереджуємо увагу студентів на важливості відслідковування свого стану, необхідності звертатися до медичної установи при перших симптомах захворювання. І звичайно надаємо рекомендації щодо здорового способу життя, фізичного розвитку, здорового харчування та профілактики шкідливих звичок.
Багато уваги приділяється роботі з першокурсниками з метою їх успішної адаптації в нових умовах, забезпечення інтеграції до соціокультурного простору університету.

Неформальне спілкування з студентами створює сприятливий психологічний клімат, забезпечує емоційний комфорт, усунення психологічних бар'єрів.

Куратори Вікторія Опалко, Ігор Колосок

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook