ПРОФОРІЄНТАЦІЯ В ПОЛІ ЗОРУ ЛЮТНЕВОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ ТВАРИННИЦТВА ТА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ

18 лютого 2024 року

     16 лютого 2024 року відбулося планове засідання вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів.

   На початку засідання, декан факультету Руслан Кононенко зазначив, що ми усі маємо згуртуватись, продовжувати вести навчальні заняття на високому рівні, не забувати про наукову і міжнародну діяльність, щоденно тісно співпрацювати зі студентством. Висвітлив підсумки діяльності факультету за місяць та поточні завдання, які стоять перед колективом, наголосив на максимальній зосередженості та відповідальності викладачів кафедр, за реалізацію освітнього процесу.

    Далі були розглянуті питання порядку денного. Перше питання про результати профорієнтаційної роботи кафедр факультету тваринництва та водних біоресурсів щодо залучення майбутніх абітурієнтів до участі в підготовчих курсах та Олімпіаді для вступу в університет, доповідали завідувачі кафедр, професори: Роман Кулібаба, Михайло Сичов, Сергій Рубан, Анатолій Угнівенко, Вадим Лихач, Микола Повозніков, Віталій Бех, та доцент Наталія Рудик-Леуська. Незважаючи на реалії сьогодення співробітники факультету продовжують посилено працювати на даному поприщі.

    Наступне питання про підготовку до наукової конференції професорсько-викладацького складу і аспірантів та студентів в 2024 р. доповів директор науково-дослідного інституту Дмитро Уманець.

     За усіма пунктами порядку денного проведено обговорення та шляхом відкритого голосування членами вченої ради прийняті відповідні рішення.

    Також на засіданні вченої ради були розглянуті й інші питання життєдіяльності факультету.

Людмила Зламанюк,
секретар вченої ради факультету
тваринництва та водних біоресурсів

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook