Моделювання бізнес-процесів: відкрита лекція для студентів факультету інформаційних технологій від компанії SoftServe

18 березня 2024 року

13 березня 2024 року, за запрошенням Олени Кузьмінської, професорки кафедри інформаційних систем і технологій, представники компанії SoftServe провели онлайн лекцію “Моделювання бізнес-процесів” для студентів факультету інформаційних технологій.
Під час лекції студенти 126 спеціальностей “Інформаційні системи та технології” (в рамках дисциплін “Теорія систем та системний аналіз”), 121 “Інженерія програмного забезпечення” (в рамках дисципліни “Моделювання та аналіз предметної області”), а також усі бажаючі мали змогу познайомитись з сферою бізнес-аналітики в ІТ.

Розпочав зустріч Роман Куриленко, який у компанії відповідає за співпрацю з молоддю, студентами та з усіма хто шукає свою першу роботу в ІТ. Представив компанію софтсерв, яка на даний момент налічує більше 11 тисяч співробітників та її основні напрямки роботи. А також надав студентам покликання на ресурси, які дозволять розвинути як soft так і hard skills необхідні сучасному ІТ-фахівцеві.

В подальшому передав слово Lead Business Analyst у SoftServe Дмитру Чумаку, який працює уже понад 10 років у бізнес, системному та data аналізі.

Під час лекції Дмитро Чумак познайомив студентів не лише ізі поняттям бізнес-процесів та як їх моделюванням, а також представив специфіку управління бізнес-процесами та основні методології їх моделювання.

Протягом лекції студенти мали змогу ознайомитись з типами моделей та їх нотаціями, дізнались що таке BPMN, для чого і як використовують дану нотацію, а також чим вона відрізняється від інших.

На завершення зустрічі, Дмитро Чумак поділився досвідом роботи в цікавих проектах та відповів на запитання студентів, яких було чимало. А студента який задав найцікавіше запитання, відзначили подарунком від компанії.

Щиро дякуємо представникам SoftServe за цікаву лекцію та співпрацю

 

Валентина Корольчук,
доцентка кафедри інформаційних систем і технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook