Міжнародна мобільність викладача кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

18 березня 2024 року

      Одним з головних пріоритетів для подальшого розвитку Національного університету біоресурсів і природокористування України є активне розширення співпраці з провідними закладами вищої освіти світового рівня. Це сприятиме підвищенню конкурентоспроможності нашого університету. Особливий акцент робиться на міжнародну мобільність та можливості стажування науково-педагогічних працівників університету.
     Міжнародна мобільність викладачів - це можливість для них виїхати за кордон з метою навчання, викладання, дослідницької роботи або обміну досвідом. Це може бути короткостроковий або довгостроковий проект, який в кінцевому підсумку має значний вплив на особистий та професійний розвиток викладача.


     У рамках участі у проекті Польського національного комітету у справах ЮНЕСКО доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Ірина Кудінова розпочала наукове стажування з 1 березня 2024 р. на кафедрі туризму, соціальних комунікацій та консалтингу Інституту економіки і фінансів Варшавського університету наук про життя (Warsaw University of Life Sciences - SGGW) під керівництвом професора кафедри, доктора філософії, професора SGGW Міхала Романа.


    За короткий час стажування познайомилася з завідувачем та викладачами кафедри, відвідувала заняття польських колег, бібліотеку, брала участь у засіданні кафедри, де мала можливість ознайомитись із навчальними планами, процедурою проміжної атестації студентів та окреслити коло майбутніх спільних досліджень. Прочитала лекцію для польських студентів 3 курсу спеціальності «Туризм» на тему: «Розвиток сільського зеленого туризму в Україні», яка викликала зацікавленість у польських студентів, що проявилося у кількості заданих запитань лектору.


    Наукове стажування є цінним інструментом для професійного розвитку викладача. Воно дає можливість отримати нові знання та навички, покращити свої дослідницькі компетенції, розширити міжнародні зв'язки, а також підвищити мотивацію та самовдосконалення. Все це в кінцевому підсумку сприяє покращенню якості освітнього процесу.


Ірина КУДІНОВА,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook