Профорієнтація щодо вступу на спеціальність 162 «Біотехнологія та біоінженерія» триває! Гостинно приймає Природничо-науковий ліцей № 145!

14 березня 2024, 11:05

  Київський природничо-науковий ліцей № 145 створено на базі фізико-математичної школи, заснованої у 1962 році для спрямування обдарованих дітей до подальшого навчання та підготовки інтелектуальної еліти України. Кожного року ліцей проводить День науки, під час якого проводять ознайомлення школярів з цікавими напрямками досліджень в Україні.

  Саме тут 14 березня учні 10 та 11 класів ознайомились з досягненнями факультету захисту рослин, біотехнологій та екології та умовами вступу на спеціальність 162 «Біотехнологія та біоінженерія».


  Школярі дізнались, що майбутні фахівці із спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» точно знають, як одержати фармацевтичні препарати і біологічно активні речовини, забезпечити сільське господарство бактеріальними добривами, засобами захисту рослин, поновлюваними джерелами енергії, щоб зменшити масштаби забруднення різноманітними відходами.


  В школі активно проводиться підтримка учнів з МАНівських робіт. І саме дослідження, які проводяться на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП, зацікавили і вчителів і учнів. Тож сподіваємось, що команда факультету допоможе майбутнім абітурієнтам у пошуку своєї мрії, написанні наукових робіт та оволодінні спеціальностями.

 

Віра Бородай, доцент кафедри екобіотехнології та біорізноманіття 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook