Наукова бібліотека відзначила 20-ти річчя філії у навчальному корпусі № 6

18 березня 2024 року

    15 березня 2024 р. наша книгозбірня відзначила 20 років з дня створення філії бібліотеки у навчальному корпусі № 6.
   До читальної зали філії завітали працівники бібліотеки, а також Тарас Євсюков, декан факультету землевпорядкування; Олена Яра, декан юридичного факультету, Володимир Курило, завідувач кафедри адміністративного та фінансового права та науково-педагогічні працівники факультетів.
   З вітальним словом до присутніх звернулась Тетяна Кіщак, директорка наукової бібліотеки. Вона подякувала бібліотекаркам Олені Литовченко та Любові Ковальчук за невтомну та багаторічну працю. Завідувачці філії, Олені Литовченко, яка пропрацювала в бібліотеці 38 років, двадцять з яких очолює філію у навчальному корпусі № 6, директорка книгозбірні вручила ювілейну відзнаку та Подяку за вагомий особистий внесок у розбудову філії.

   До гостей зі словами звернулась Олена Литовченко, завідувачка філії, у своїй доповіді вона розповіла про історію створення філії, а саме про наказ ректора згідно якого 16 березня 2004 року було офіційне відкриття філії, розвиток філії, про співпрацю з факультетами, про активних читачів серед студентів, а також про волонтерську діяльність бібліотекарок філії.

   Володимир Курило, завідувач кафедри адміністративного та фінансового права, який у 2004 р. під час відкриття філії бібліотеки був деканом юридичного факультету та допомагав у її становленні та розвитку, наголосив на тому, що невід’ємною складовою ідентифікації нації є мова, а бібліотеки відіграють колосальну роль у пропагуванні української мови та літератури серед університетської спільноти. Він також подякував завідувачці філії за самовіддану багаторічну роботу та подарував книги.

   Тарас Євсюков, декан факультету землевпорядкування, а на момент відкриття філії – заступник декана цього ж факультету, у своєму виступі підкреслив, що робота бібліотекарів є цінною загалом як зберігача, адже саме у бібліотеці можна віднайти потрібну книгу з першоджерелом інформації, також подякував Олені Литовченко за співпрацю та сумлінну роботу.

   Олена Яра, декан юридичного факультету, зазначила, що бібліотека – храм знань, який допомагає здобувачам освіти навчатися та розширювати власний світогляд. Також подякувала працівникам філії за бездоганну роботу та волонтерську діяльність, та подарувала книгу.

   У завершальному виступі, Тетяна Кіщак, директорка книгозбірні, коротко розповіла гостям заходу щодо роботи наукової бібліотеки в сучасних умовах, підкресливши важливість збереження української ідентичності та пропагування української літератури.

   Дякуємо всім, хто завітав до нас на свято, вдячні за теплі слова та щирі побажання.

Неллі Маркова-Пипко,
заступниця директорки наукової бібліотеки

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook