І тур Всеукраїнської студентської олімпіади для студентів кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва

28 лютого 2024 року
 
Максимально використовуючи переваги очного навчання, студенти та викладачі кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва, протягом лютого-березня 2024 року зустрічалися для проведення І туру Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальних дисциплін та спеціальності «Публічне управління та адміністрування».
 
З метою виявлення та підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів на підставі наказу НУБіП України № 1265 від 05.12.2023 «Про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в 2023-2024 н.р. у НУБіП України» та розпорядження по ННІ неперервної освіти і туризму від 14.12.2023 створено робочий організаційний комітет для проведення студентської олімпіади за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» у складі: голови комісії – Івана Гриценка, директора ННІ неперервної освіти і туризму та членів комісії – науково-педагогічних працівників кафедри: Сергія Приліпка, Володимира Олійника, Ірини Грищенко, Оксани Євсюкової, Людмили Горбатої та Володимира Сизона.

 
 
У І етапі Олімпіади взяли участь всі бажаючі студенти першого та другого рівнів вищої освіти за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування». Для виявлення обдарованої студентської молоді, сприяння реалізації її творчих здібностей, стимулювання наукових пошуків та здобутків, а також формування кадрового потенціалу для дослідницької й наукової діяльності, впродовж останніх тижнів тривали творчі змагання з професійної та практичної підготовки студентів.
 


 
 
Магістри та бакалаври ділилися своїми дослідженнями за напрямом публічного управління та адміністрування, а також демонстрували свої знання та навички, здобуті протягом навчання в університеті. На олімпіаді були представлені роботи на різноманітні теми, серед яких: перспективи розвитку публічного управління в умовах євроінтеграції, становлення публічної служби та її розвиток у незалежній Україні, вплив євроатлантичних інтеграційних процесів на функціонування суб’єктів системи публічного управління та адміністрування, форми та механізми реалізації теорій державного управління в сучасній Україні.
 
 
Перший етап олімпіади пройшов за відповідним алгоритмом дій. Спочатку студенти на навчально-інформаційному порталі НУБіП України, у спеціально створених ресурсах для проведення студентської олімпіади, пройшли на https://elearn.nubip.edu.ua тести та продемонстрували свої теоретичні знання. Далі – демонстрували членам журі та здобувачам вищої освіти свої напрацювання. Надзвичайно цікавими та корисними для освітнього процесу стали професійні дискусії за підсумками обговорення піднятих на студентській олімпіаді тем.
 
 
Цьогоріч студентська олімпіада, яка пройшла в межах навчальної дисципліни «Теорія державного управління» та за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» стала не лише платформою для обміну знань та ідей, але й сприяла посиленню взаємодії між студентами та науково-педагогічними працівниками кафедри. Загалом у олімпіаді брали участь 73 студенти (32 за навчальною дисципліною «Теорія державного управління» та 41 за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»). Члени робочого організаційного комітету проаналізували якість виконання магістрами та бакалаврами завдань олімпіади, виявили та вказали учасникам на характерні помилки, висловили рекомендації щодо удосконалення освітнього процесу, підвели підсумки студентської олімпіади та визначили переможців.
 
  

За навчальною дисципліною «Теорія державного управління»:
1 місце (97 балів) – Кіку Яна, ПУА, денна, бакалаври.
2 місце (86 балів) – Павленко Михайло, ПУА, денна, бакалаври.
3 місце (80 балів) – Вербицький Ігор, ПУА, денна, бакалаври.

За спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»:
1 місце (98 балів) – Ряба Микола, ПУА, денна, магістр.
2 місце (83 бали) – Чернійчук Микита, ПУА, денна, бакалаври.
3 місце (80 балів) – Бабич Яна, ПУА, денна, бакалаври.

Щиро вітаємо переможців та всіх учасників студентської олімпіади з набуттям нових знань та досвіду підготовки і представлення своїх ідей на широкий загал для професійного обговорення. Уклінно дякуємо ЗСУ за можливість очного навчання в університеті та можливість проведення таких заходів!


Ірина Грищенко,
гарант ОНП «Публічне управління та адміністрування»

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook