Відбулась відкрита лекція завідувача кафедри тракторів і автомобілів д.т.н., проф. Євгена КАЛІНІНА

19 березня 2024, 12:14
НУБіП України

19 березня 2024 року відбулась відкрита лекція завідувача кафедри тракторів і автомобілів д.т.н., проф. Євгена КАЛІНІНА з дисципліни "Трактори і автомобілі" для здобувачів 2 курсу спеціальності 208 «Агроінженерія».

Вміння сконцентрувати увагу здобувачів на формуванні дієвого компоненту навчання, який мотивує до подальшого поглибленого вивчення лекційного матеріалу, отримання ключових компетенції для майбутньої професійної діяльності, наведення практичних прикладів, власні напрацювання – ось головні критерії якісного викладу матеріалу, які завжди притаманні лекціям Євгена КАЛІНІНА. Зацікавити студента, аби він поринув у запропоновану тему, проаналізував її, зробив логічні висновки, навів приклади, сформував свою точку зору, побудувати проблемне завдання і організувати розумовий пошук його вирішення, використовуючи критичне і креативне мислення – все це найвищі стандарти педагогічної майстерності, які відразу відчула аудиторія.

Відкрита лекція стала яскравим прикладом інноваційного стилю науково-педагогічного мислення, готовності до широкого діалогу зі здобувачами, сприяння розкриттю їх інтелектуальних та творчих здібностей.

Для висвітлення тематики лекційного заняття використовувалися передові технології анімаційної презентації.

Всім присутнім лекція дуже сподобалася, адже отримана інформація була цікавою та практичною, дозволить в майбутньому активним та ініціативним студентам генерувати нові ідеї та втілювати свої наукові проекти в аграрному бізнесі.

Заняття проведено на високому науковому і методичному рівні та навчально-методичним вимогам.

 

 

Асистент кафедри
тракторів і автомобілів
Юліана КОЛЄСНІК

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook