Результати внутрішнього аудиту в ННІ неперервної освіти і туризму

7 жовтня 2023 року

    Підвищення рівня якості науково-освітніх послуг залежить від кожного працівника. Всі співробітники Навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму усвідомлюють, що лише за умови якісного виконання ними своїх службових обов’язків можливий успішний розвиток університету.
    В порядку підготовки до підтвердження відповідності системи менеджменту якості університету вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015 в ННІ неперервної освіти і туризму 6 жовтня 2023 року проведено внутрішній аудит.
   Перевірку документообігу проведено комісією Системи менеджменту якості НУБІП України у складі Ю. В. Кандиби, Н.П. Бордюжа. Всі необхідні документи, відповідно до переліку плану перевірки були представлені керівництвом інституту, завідувачами кафедр готельно-ресторанної справи та туризму і публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва.


    Комісією відмічено, належний рівень ведення та відповідності всіх нормативних документів зазначених у плані перевірки. Покращення якості науково-освітніх послуг планується та аналізується.
   За результатами перевірки було наголошено, що впровадження електронних копій документів забезпечує контроль за їх актуальністю, оперативність ознайомлення персоналу з вимогами, викладеними у ДСМЯ та покращує вплив на екологічний стан довкілля за рахунок зменшення кількості паперових примірників. Зазначено, що якість науково-освітніх послуг досягається за рахунок безперервного підвищення професійного рівня працівників, мотивації їх праці, формування та вдосконалення інформаційної, матеріально-технічної та навчально-методичної бази. Всі перевірки ведення документообігу в кінцевому підсумку сприяють покращенню якості освітнього процесу.

Валентина БАНДУРА,
внутрішній аудитор, професор кафедри
готельно-ресторанної справи та туризму

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook