Відкрита лекція з дисципліни «Мисливське господарство та управління дикою природою»

18 березня 2024 року
Кафедра лісівництва ННІ ЛіСПГ НУБіП України

 18 березня 2024 року на кафедрі лісівництва у режимі онлайн згідно сформованого графіка відбулася відкрита лекція з дисципліни «Мисливське господарство та управління дикою природою» для студентів денної форми навчання ОС «Магістр» (1-го року навчання) спеціальності 205 «Лісове господарство». Тема лекції: «Територіальне, кількісне та якісне управління популяціями». Лекцію прочитав асистент кафедри, доктор філософії зі спеціальності "Лісове господарство" Роман Гуржій.
Заняття проведено на високому науковому і методичному рівні згідно навчально-методичних вимог. Лекція розпочата з визначення теми, плану лекції, списку рекомендованої наукової та методичної літератури, її актуальності.

Теоретичний матеріал лекції доповнено цікавою презентацією та актуальними науковими даними щодо управління мисливською фауною в Україні та за кордоном. Представлений матеріал чітко систематизований і представлений студентам з логічною послідовністю.

Лекція викликала серед студентів жваву дискусію, здобувачі отримали змістовні відповіді на поставлені питання щодо управління мисливською фауною. Присутні на відкритій лекції науково-педагогічні працівники інституту позитивно оцінили науковий рівень лектора, володіння матеріалом з дисципліни та якість проведення лекційного заняття.

Лектор: Роман ГУРЖІЙ.
Завідувач кафедри лісівництва: Наталія ПУЗРІНА.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook