ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ НА КАФЕДРІ ЕКОНОМІКИ

15 березня 2024, 20:45

15 березня 2024 року в ауд. 230 к. 10 для студентів спеціальності «Економіка» ОП «Економіка підприємства» 2 курсу,  а також студентів першого курсу спеціальності Облік і оподаткування ОП «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу», відбулася гостьова лекція-воркшоп маркетолога, медіатора та комерсанта Олега Тюріна, який являється членом Ради роботодавців економічного факультету. Тема лекції «Медіація. Про що це?» 

 

 

 

Конфлікти різного роду часто переростають у судові справи. Люди не хочуть вирішувати проблему шляхом переговорів, адже кожен вважає, що саме він має рацію. У таких випадках мирно “розв’язати” конфлікт допоможе медіація. Що це таке? У яких випадках застосовується? Які основні принципи медіації? На ці та інші питання відповів Олег Тюрін.
 
 
 
Лектор застосовував різні методи логічної побудови змісту подачі матеріалу, слідкував за логікою студентів та орієнтував на власний досвід. Здобувачі освіти активно брали участь в обговоренні. 
 
 
 
В кінці жвавого обговорення, Олег надав додаткові матеріали, які зацікавили студентів та пообіцяв, у відповідь на запрошення аудиторії, найближчим часом завітати до нашого університету з новою лекцією.
Рубан О., асистент кафедри економіки
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook