Бути викладачем - бути взірцем для студентів

19 березня 2024, 14:23

 Саме так вважає викладач кафедри культурології керівник народної студії академічного, естрадного та джазового співу доктор філософії з історії та археології Владислава Чайка. Незважаючи на зовсім невеликий досвід педагогічної роботи, саме Владиславі Володимирівні вдалося вивести студію на рівень звання «народний аматорський колектив», а її виховацям отримати численні відзнаки на різних музичних конкурсах та фестивалях. При цьому молодий викладач не лише працює зі студентами, допомагаючи їм розвивати свій вокальний потенціал та творчі здібності, а й постійно зростає особисто, беручи участь у майстер-класах та тренінгах відомих викладачів і музикантів.

          Так, нещодавно Владислава Володимирівна пройшла майстер-клас з вокалу за темою «Потужний міскт VS Унікальне звучання» у кандидата мистецтвознавства, викладача з вокалу, саундпродюсера, вокального коуча «Голосу країни 2023» Наталії Шепеленко.
 

          За особистий внесок у розвиток українського мистецтва Влада Чайка вже вдруге відзначена стипендією Президента України для молодих митців у сфері музичного мистецтва (Указ Президента України №50/2022, №837/2023).
 

          І не дивно, що ім´я такої не просто кращої, а зіркової випускниці було закарбоване на сторінках видання «Золотий фонд університету імені Лесі Українки: енциклопедія випускників»,  присвяченого ювілею Волинського національного університету ім. Лесі Українки, на презентацію якого адміністрація університету запросила Владиславу як таку, що внесла значний та вагомий внесок у розбудову науки, мистецтва Волині та України в цілому.
 

          Звісно, у такого талановитого і професійного викладача навчатися приємно, тим більше, що, подаючи приклад вихованцям, Владислава Володимирівна часто співає з ними у дуетах, тріо ( саме так створено і жіноче тріо «Soprano» - лауреат багатьох мистецьких проєктів).
          Тож щиро запрошуємо талановитих студентів приєднуватися до народної студії академічного, естрадного і джазового співу і розвивати свої здібності на славу української кльтури!

          Ірина Майданюк, завідувач кафедри культурології 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook