На кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності проведено Всеукраїнську студентську олімпіаду з навчальної дисципліни «Бізнес-планування підприємницької діяльності»

20 березня 2024 року

20 березня 2024 року на економічному факультеті НУБіП України був проведений І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Бізнес-планування підприємницької діяльності». В олімпіаді взяли участь 20 студентів, які навчаються на ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни „Бізнес-планування підприємницької діяльності” зі студентами, які навчаються на ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Учасникам олімпіади були запропоновані до виконання завдання, які мали визначити рівень як теоретичної так і практичної підготовки студентів у формі тестування та вирішення практичних ситуаційних завдань.

Найвищий рівень теоретичної і практичної підготовки з навчальної дисциплін показали і стали переможцями І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади такі студенти:
1 місце – Шістя Анастасія Миколаївна, студентка 4 курсу;
ІІ місце – Лопатюк Максим Юрійович, студент 2 курсу;
ІІІ місце – Халява Євген Олександрович, студент 2 курсу.

Доцент кафедри організації підприємництва
та біржової діяльності Іван Коновал

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook