Формування лідерських якостей у майбутніх менеджерів через проведення профорієнтаційної роботи з випускниками школи Київщини

20 березня 2024 року

20 березня 2024 року студенти 6 групи 1 курсу факультету аграрного менеджменту під керівництвом завідувача кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Валерія Бондаренка та доцента кафедри менеджменту ім.проф. Й.С.Завадського Мар’яни Аксентюк здійснили виїзд в одну із шкіл Київщини для проведення профорієнтаційної роботи. 

У межах вивчення дисципліни «Теорія лідерства» студентам першого курсу для розвитку їхніх soft skills була надана реальна можливість попрактикувати власний унікальний стиль спілкування і краще зрозуміти, як використовувати його для формування лідерських якостей. Студентам вдалося успішно розвинути навички лідерства в команді, які прискорюють як індивідуальний розвиток, так і результати співпраці. Організація заходу також була частково покладена на студентів, що сприяло формуванню в них організаційних здібностей та лідерських навичок загалом.

  

Проведення заходу в такому форматі виявилося максимально цікавим для майбутніх абітурієнтів. До того ж за результатами зустрічі стало зрозумілим, що перед студентами постає нове креативне завдання – допомогти майбутнім абітурієнтам ознайомитися з існуючими методиками оцінки особистих якостей та оцінки власного потенціалу.

   

   

Окрім забезпечення інформацією про потенційні шляхи професійного розвитку, важливою також є і допомога підліткам на етапі їхнього вибору майбутньої професії з урахуванням особистих якостей. Зокрема, це допомога в отриманні вичерпної інформації про спеціальність і з’ясуванні наявності необхідних для обраної професії здібностей і особистих якостей, у пошуку відповіді на запитання: «Чи зможу я добре працювати й отримувати задоволення від такої роботи?». Саме таким актуальним питанням планується присвятити наступну зустріч із випускниками школи. 

Мар’яна Аксентюк,

доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook