Плануємо на факультеті ІТ успішну траєкторію вступу до магістратури

21 березня 2024 року

19 березня на факультету проведено зібрання з студентами випускного курсу ОС «Бакалавр» . У форматі цікавого обговорення «питання-відповіді» ми запропонували майбутнім вступникам у магістратуру розглянути основні положення наступної вступної кампанії, підготовки до ЄВІ та ЄФВВ.

До студентів доведено інформацію, що вступ у магістратуру у 2024 році заплановано провести за результатами єдиного вступного іспиту (ЄВІ) та єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) 2023 або 2024 року та розгляду. Підготовлена адміністрацією факультету презентація знайомила наших студентів з етапами вступної кампанії, програмами вступних випробувань та з можливостями підготовки до цих екзаменів на факультеті.

Живий діалог з студентами затронув багато питань, остаточні відповіді на які отримано з затверджених правил прийому-2024. Але ми обговорювали, інформували, доводили доцільність, пропонували допомогу у підготовці до складних екзаменів в складних умовах військового стану.

Сподіваємось на результат нашої зустрічі – спільними зусиллями випускових кафедр наші випускники будуть готові до вступу в магістратуру, успішно пройдуть вступні випробування та стануть магістрами з відповідних освітніх програм факультету.

Більше інформації – можете знайти в презентації, яку підготовлено для Вас та в Правилах прийому-2024

Презентаційні матеріали

Правила прийому - 2024

 

Наталія Клименко,
заступник декана факультету з навчальної роботи

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook