День відкритих дверей

21 березня 2024 року

 14 березня 2024 року об 11.00 год у ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» відбувся День відкритих дверей. В актовій залі зібралися майбутні абітурієнти, їхні батьки, викладачі та гості. 170 учнів 9-11 класів  завітали на свято.

Зі вступним словом до присутніх звернувся заслужений працівник ветеринарної медицини, директор коледжу Юрій Садварі, який привітав учасників заходу, побажав усім здоров’я, удачі, благополуччя, миру і найшвидшої перемоги. Також подякував присутнім за виявлений інтерес до нашого закладу освіти, коротко зупинився на його історії й сьогоденні. Наголосив на актуальності й широкому попиті на фахівців спеціальностей, за якими здійснюється підготовка в коледжі.

Із Правилами прийому на навчання до ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» на 2024 – 2025 навчальний рік ознайомив відповідальний секретар приймальної комісії Ілля-Олександр Застулка. Гості мали змогу не лише почути важливу інформацію, але й переглянути змістовну презентацію. 

Голова Студентського сенату Валентина Понзель зацікавила гостей розповіддю про діяльність студентського самоврядування, що тісно співпрацює з адміністрацією  коледжу та вирішує важливі питання молоді. 

Заступник директора з виховної роботи Вікторія Попович говорила про важливу роль кураторів груп, викладачів у вихованні підростаючого покоління. 

Наталія Павлишинець, завідувач відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін, Сергій Соскіда, завідувач відділення правознавства, Маріанна Гуленко, завідувач відділення ветеринарної медицини, Ольга Гудзовата, завідувач агрономічного відділення, презентували діяльність своїх відділень, розповіли про переваги запропонованих спеціальностей.  

Окрасою свята стали виступи танцювального колективу коледжу, який під керівництвом художнього керівника Мирослави Тагасової виконав запальний хіп-хоп, «Весвняний вальс». Лунала пісня «Вірте, люди, у дива» у виконанні студентки відділення правознавства Валерії Звонар. Студенти цього ж відділення Олександра Бурч і Михайло Васко радували присутніх віртуозною грою на музичних інструментах. 

Цього дня проводились екскурсії авдиторіями, спортивною й актовою залами, комп’ютерними навчальними лабораторіями, територією закладу освіти. Гості відвідали клініку ветеринарної медицини, де утримуються свійські та екзотичні тварини й птахи, демонстраційно-дослідні поля, де проходять практичні заняття в майбутніх агрономів. Завітали до Міжкафедральної навчальної лабораторії НУБіП України, що діє на базі коледжу. Тут студенти здобувають вищу освіту за скороченим терміном навчання.

Дирекція, викладачі та студентство ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» запрошують на навчання майбутніх абітурієнтів. 

Дякуємо усім учасникам заходу й сподіваємося на зустріч під час вступної кампанії! 

Чекаємо на Вас, дорогі друзі, у стінах нашого закладу фахової передвищої освіти!

Слава Україні! Слава Збройним Силам України!   

 

 Адміністрація коледжу


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook