На батьківських зборах гімназії 179 міста Києва викладачі запросили випускників на навчання в НУБіП

21 березня 2024 року

 
В НУБіП України тривають профорієнтаційні заходи в рамках вступної кампанії-2024, що вже розпочинається. Науково-педагогічні співробітники всіх факультетів активно відвідують школи, ліцеї, гімназії, інформуючи випускників та їхніх батьків стосовно вступу до нашого університету та перспектив навчання. 20 березня 2024 року відповідальний секретар приймальної комісії НУБіП України Сергій Ковалевський та доценти Катерина Алексеєва і Олена Нагорна з факультету аграрного менеджменту відвідали батьківські збори у гімназії 179 Голосіївського району міста Києва.

На початку зборів директор гімназії Ірина Чернілевська повідомила батьків випускників щодо наявності певних оновлень у правилах вступу до вищих навчальних закладів України та передала слово Сергію Ковалевському, який у максимально доступній формі пояснив присутнім механізм вступу на програми підготовки бакалаврів. Головні акценти були зроблені на термінах вступної кампанії та змінах у правилах прийому. Також Сергій Ковалевський закликав батьків спонукати школярів до участі у Всеукраїнській олімпіаді для вступників, яка щорічно проводиться в нашому університеті. Виконання тестових завдань під час олімпіади дозволяє додатково перевірити рівень знань абітурієнта перед складанням НМТ, який лишається основним критерієм відбору у вступній кампанії.

 


Представляючи факультет аграрного менеджменту, Олена Нагорна розповіла про структуру факультету та наявні спеціальності на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти, а також про те, як побудований навчальний процес. Факультет аграрного менеджменту має широке визнання щодо надання якісної освітньої послуги. Це підтверджується тим фактом, що у 2021 році наш факультет був включений до рейтингів журналу Forbes.


Катерина Алексеєва сказала кілька слів стосовно активної міжнародної діяльності факультету аграрного менеджменту, наявності можливостей для студентів навчатися за програмами подвійних дипломів та стажуватися за Erasmus+. На факультеті уже тривалий період функціонують англомовні групи, де викладання ведеться англійською мовою, що дозволяє не тільки опанувати фах, але й удосконалити знання іноземної мови у процесі навчання. Також позааудиторне життя студентів є цікавим і насиченим. Факультет аграрного менеджменту – один з «найспортивніших» в університеті, а студенти залучаються до різноманітних заходів уже з перших днів після вступу.


Наприкінці зустрічі представників НУБіП України з батьками випускників школи 179 було оголошено повідомлення щодо проведення Дня відкритих дверей уже на початку квітня. Було б чудово, якби батьки знайшли можливість відвідати наш університет разом з дітьми в цей день, хоча ми готові зустрітися з ними у будь-який зручний для них день.

Дякуємо адміністрації гімназії 179 Голосіївського району міста Києва за багаторічну успішну співпрацю!

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook