Профорієнтація не закінчується

19 березня 2024, 14:35
НУБіП України

           19 березня в загальноосвітній школі №70 проведено заходи, присвячені вибору майбутніх професій для учнів 10-х та 11-х класів, які організували співробітники НУБіП кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності факультету захисту рослин, біотехнологій та екології – старший викладач Білушенко Анатолій Анатолійович, та доцент кафедри Піскунова Лариса Едуардівна.

  

Доцент Піскунова Л. Е. розповіла старшокласникам про університет, різноманітність професій, які можуть здобути учні, зупинивши свій вибір на нашому закладі, а також, в першу чергу зосередила увагу на спеціальностях, та професійних навичках які можуть отримати майбутні абітурієнти вступивши на факультет захисту рослин, біотехнології та екології.


         З боку старшокласників прозвучали вагомі питання, стосовно військової підготовки, які умови вступу та навчання. Прозвучало запитання стосовно вступної олімпіади, реєстрація на яку зараз продовжується в нашому університеті. Бесіду зі школярами співробітників нашої кафедри, підтримала директор школи Рудько Наталія Анатоліївна.

Після проведення дружньої бесіди зі школярами, організатори заходу запросили старшокласників взяти участь у вступній олімпіаді.

Ми дуже вдячні директору школи Рудько Наталії Анатоліївні за підтримку нашого заходу, а також усім співробітникам школи, які допомогли в організації та проведенні.

 

 

 

Старший викладач Білушенко Анатолій Анатолійович

Доцент Піскунова Лариса Едуардівна

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook