Проведення профорієнтації в опорному закладі Сторожинецького району Чернівецької області

21 березня 2024 року

  Дипломниками кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна проведено профорієнтаційну роботу в Сторожинецькому ліцеї, який є найбільшим навчальним закладом у Сторожинецькому районі Чернівецької області. У школі навчається 875 учнів, які є переможцями різних олімпіад та призерами як і наукових так і спортивних конкурсів та змагань. У навчальному закладі є 9 класів інклюзивної освіти, що дає змогу навчатись дітям із особливими потребами.

  Владислав Павлюк, під час зустрічі, у цікавій формі розповів учням старших класів можливості реалізації власних амбіцій під час навчання на факультеті Захисту рослин, біотехнологій та екології.


  Владислав детально розповів про освітні програми, за якими навчаються студенти на факультеті Захисту рослин, біотехнологій та екології. Він зупинився на широкій гамі можливостей, які відкриваються перед студентами, це і студентські наукові гуртки кафедр, творчі конкурси, військова кафедра. Особливою родзинкою факультету є викладання дисциплін англійською мовою. Також, Владислав не оминув студентське життя в кампусі та як може провести дозвілля студент у вільний від навчання час.
  На останок присутніх проінформували про дні відкритих дверей у НУБіП України в квітні та предметні олімпіади.

 

 

Гентош Дмитро Тарасови, завідувач кафедри
фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна,
кандидат сільськогосподарських наук
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook