Ліна Костенко – гордість та мудрість нації

19 березня 2024, 16:33


Колектив та студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України щиро вітають з Днем народження видатну поетесу та письменницю, лауреата Шевченківської премії Ліну Василівну Костенко!

Ми дякуємо шановній Ліні Василівні за те, що ми живемо під рядки її віршів. Ми сумуємо, кохаємо, радіємо та переживаємо. Але важливо – щоб ми завжди залишалися Людьми!
Бажаємо іменинниці міцного здоров’я та довгих років життя, наповнених радістю та невичерпною енергією!

Студенти економічного факультету спеціальності «Фінанси та кредит» і «Підприємництво та біржова діяльність», а також студенти гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Соціальна робота» з гордістю та натхненням декламували неперевершені вірші Ліни Костенко в перекладі англійською мовою. Викладач Індіра РЕНСЬКА ознайомила студентів з відомими перекладами поезії Ліни Костенко англійською мовою Джона Вейра, Михайла (Майкла) Найдана та Віри Річ.

Але найбільш зворушливим було привітання відомої британської акторки Емми Томсон, яка неухитно, як і вся Британіяю, підтримує Україну. Вірш «Крила» у її виконанні надихає українців боротися, щоб стати вільними і перемогти зло! http://surl.li/rsuak.

Індіра РЕНСЬКА,
старший викладач
кафедри англійської філології

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook