Кафедра аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука: підводимо підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади

21 березня 2024 року

     На виконання наказу ректора НУБіП України від 05.12.2023 року № 1265 «Про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в 2023/2024 н.р.» та розпорядження декана юридичного факультету від 19.12.2023 р. № 21 на кафедрі аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука юридичного факультету було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади для студентів юридичного факультету спеціальності 081 «Право».                                                                                                            

     6 березня 2024 року професоркою кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука Оленою Гафуровою та асистенткою цієї ж кафедри Іриною Лучко було організовано проведення  олімпіади з дисципліни «Аграрне право».

Учасники мали нагоду випробувати свої знання в офлайн форматі. Програма олімпіади складалася з 2 частин: теоретичної (10 тестових завдань різних типів і складності) та практичної (вирішення ситуаційної задачі).

У заході активну участь прийняло 67 студентів 4 курсу денної форми навчання.

В І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Аграрне право», переможцями стали:

І місце – Гуцалюк Олександра (група Прав–2004)

ІІ місце – Красносільська Іванна (група Прав–2004)

ІІІ місце – Тарасова Аліна (група Прав–2002)

 

15 березня 2024 року доценткою кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука Тамарою Новак було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Трудове право».

Цього року участь у олімпіаді взяли 39 студентів другого курсу юридичного факультету денної форми навчання.

Учасники випробували свої знання у два етапи. Перший відбірковий етап проходив на платформі Elearn у формі тестових завдань. На другому етапі  студенти, що показали найвищі результати, у формі вікторини опрацьовували завдання практичного спрямування.

Змішаний формат заходу не став на заваді плідній роботі. Учасники продемонстрували вміння творчо застосовувати теоретичні знання для вирішення конкретних задач з регулювання трудових та пов’язаних з ними відносин.

В результаті переможцями стали:

1 місце – Ржевський Данііл (група Прав–2201)

2 місце - Ковальок Анастасія (група Прав–2203)

3 місце - Бодра Аліна (група Прав–2202)

 

20 березня 2024 року завідувач кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука Володимир Єрмоленко та асистентка цієї ж кафедри Ірина Лучко провели І етап Всеукраїнської студентської  олімпіади з дисципліни «Земельне право».

Участь прийняли 37 студентів 4 курсу юридичного факультету.

Завдання складалось з 30 тестових питань. Олімпіада була проведена в дистанційному форматі з використанням платформи Elearn.

Переможцями було визначено таких студентів:

І місце – Падалка Наталія (група Прав–2001)

ІІ місце – Осипенко Ангеліна (група Прав–2002)

ІІІ місце – Шмиголь Емма (група Прав–2004)

 

Всім учасникам І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади висловлюємо щиру подяку за активну учать та бажаємо подальших успіхів у навчанні!

Вітаємо переможців і бажаємо нових успіхів на шляху до професійного зростання!

 

Кафедра аграрного, земельного та

екологічного права ім. акад. В.З. Янчука

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook