Підвищення кваліфікації на комерційній основі лікарям ветеринарної медицини – це розвиток, співпраця та профорієнтаційна робота

22 березня 2024 року

Так, неодноразова співпраця з колегами-професіоналами, дискусії та обговорення нагальних питань, вирішення санітарно-гігієнічних та виробничих проблем у ветеринарії, призводить до розуміння та допомоги зі сторони науково-педагогічних працівників колегам що займаються ветеринарною практикою у сфері надання послуг чотирилапим.
Хмельницький Геннадій Миколайович – лікар ветеринарної медицини, професіонал своєї справи та власник бізнесу неодноразово консультувався з різних питань щодо санітарного вирішення проблем з утилізації біологічних відходів, що накопичились внаслідок проведення операційних утручань та хірургічних маніпуляцій. Так, на запит відгукнулась кафедра ветеринарної гігієни ім. проф. А.К.Скороходька факультету ветеринарної медицини, яка володіє необхідними засобами, що забезпечують надійну утилізацію біологічного матеріалу методом спалювання. Допомога у вирішенні невідкладних питань переросла у співпрацю з інших виробничих запитів щодо особистого підвищення кваліфікації в нашому закладі та проведення для майбутнього вступника профорієнтаційної роботи на базі факультету ветеринарної медицини НУБіП України.

 

Протягом місячного стажування було проведено навчання з підвищення кваліфікації здобувачу та проведено профорієнтаційну роботу майбутньому вступнику - сину.
Сьогодні по завершенню стажування Хмельницькому Геннадію Миколайовичу було вручене свідотство про підвищення кваліфікації на 180 годин, що дає можливість займатися ветеринарною практикою протягом наступних 5 років.

Вітаємо здобувача з успішним завершенням стажування, бажаємо успіхів у його праці!

 

В’ячеслав Соломон, завідувач кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К.Скороходька

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook