Нагороджено призерів І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з педагогіки

22 березня 2024, 9:29

Щороку кафедра педагогіки проводить І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Педагогіка». Цього року в олімпіаді взяли участь студенти спеціальності «Професійна освіта» різних курсів.

Проходила олімпіада у два тури: перший – розв’язування тестових завдань, розгорнуті відповіді на актуальні питання педагогічної науки; другий етап передбачав виконання творчих завдань відповідно до сформульованих педагогічних ситуацій. Запропоновані завдання побудовані відповідно до рівнів навчально-пізнавальної діяльності студентів, від репродуктивного до творчого, й стосувалися загальних основ педагогіки, дидактики, теорії виховання та управління закладами освіти.

За результатами роботи членів комісії було визначено призерів серед учасників олімпіади. Під час їх нагородження до студентів з вітальним словом звернулась декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька, зазначивши, що кожен з нас у цей непростий для країни час на своєму фронті доводить, що ми сильна, мужня і освічена нація, і високі результати, які показали учасники олімпіади, є яскравим цьому підтвердженням.

Завідувач кафедри педагогіки Руслан Сопівник наголосив, що вихованці кафедри є надзвичайно талановитими та високоерудованими, адже вже більше десяти років ставали переможцями другого етапу Всеукраїнської олімпіади з педагогіки, завойовуючи як індивідуальні, так і командні призові місця.

Тож і цьогоріч високий рівень підготовки з дисципліни «Педагогіка» найкраще вдалося проявити студентам спеціальності «Професійна освіта» і здобути відповідні призові місця:

І місце – Роман Лещенко; ІІ місце – Вікторія Піскова, Аліна Сорокун, Оксана Мельник; ІІІ місце – Марія Волошин, Андрій Кутовський, Іван Жишко, Анастасія Кудря.

 

  

 

 

Вітаємо переможців та бажаємо їм подальших успіхів і перемог!

 

 

Доцент кафедр педагогіки
Світлана Виговська

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook