Стати фахівцем ветеринарної медицини – достойний вибір

23 березня 2024, 10:21

  На кафедрі біохімії і фізіології тварин імені акад. М.Ф. Гулого з метою викликати зацікавленість до вибору майбутнього фаху в галузі ветеринарної медицини та вступу в Національний університет біоресурсів і природокористування України тривають профорієнтаційні зустрічі зі школярами − учнями дев’ятих класів Опорного закладу освіти "Васильківська гімназія №4 " Київської області, де головна увага приділялася на перевагах фахівців ветеринарної медицини в різних сферах народного господарства, а саме: лікувальна та діагностична справа, контроль якості та безпеки харчової продукції, інспекторська діяльність та військова ветеринарна служба.

   У спілкуванні зі школярами демонструвалися широкі можливості навчання в НУБіП України як закладу вищої освіти зі статусом національного і дослідницького університету: ступенева освіта; програми академічної мобільності студентів; можливість отримати подвійний диплом; закордонні практики; навчання іноземними мовами; зручне розташування студентського кампусу; розвинена інфраструктура; активне та цікаве студентське життя; спорт і оздоровлення; перспективи працевлаштування. Учні були ознайомлені з широкою інформацією веб-сторінок університету і провели своєрідний «відеотур ознайомлення» з факультетом ветеринарної медицини.
   Окремі учні висловили своє бажання в майбутньому навчатися на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України.
   Щира вдячність колективу Опорного закладу освіти "Васильківська гімназія №4 " та завідувачу навчальної лабораторії «Біохімії тварин» кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого, Вікторії Прис-Каденко за зустріч із школярами.
Професор кафедри біохімії і фізіології тварин імені акад. М.Ф. Гулого
Лілія Калачнюк
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook