Якість навчання в полі зору керівництва факультету: про готовність до акредитації освітніх програм

22 березня 2024 року

21 березня 2024 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулося чергове засідання вченої Ради. Його відкрила декан факультету Інна Савицька і наголосила на головній події 2024 року для науково-педагогічного колективу – акредитації освітніх програм.

З огляду на стратегію і тактику забезпечення якості освіти на кафедрі управління та освітніх технологій здійснюється підготовка НПП щодо проходження планової акредитації освітніх програм. З цього приводу професор кафедри Наталія Гречаник доповіла про готовність до акредитації двох освітніх програм освітньо-професійна програма/освітньо-наукова програма «Управління навчальним закладом» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Управління та адміністрування», кваліфікації магістр менеджменту, керівник підприємства, установи та організації (у сфері освіти та виробничого навчання). В своїй доповіді Наталія Гречаник звернула увагу на:

  • цілях та унікальностях ОПП і ОНП;
  • кадровому забезпеченню;
  • наповненню перелік навчальних дисциплін ОПП/ОНП (обов’язкових та вибіркових), що забезпечують унікальність;
  • реалізації напрямів програми «Голосіївська ініціатива 2025», в яких відображені можливості подальшого розвитку і вдосконалення ОПП/ОНП тощо.

У ході жвавої дискусії було наголошено на важливості ретельної підготовки до процедури акредитації та самоаналізу двох освітніх програм. Обговорили нагальні питання, які стосуються набору майбутнього контингенту на навчання за цими ОП, ретельно проаналізували цілі щодо унікальності програм. Були надані конкретні рекомендації членами Ради.

Підготовка до акредитації якісних освітніх програм триває!
Дякуємо всім хто долучається і допомагає! Наближаємо перемогу України!

Ірина Шумілова,
професор кафедри управління та освітніх технологій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook