Вітаємо з Ювілейним Днем народження президента Лісівничої академії наук України, академіка ЛАН України, завідувача кафедри лісівництва Національного лісотехнічного університету України, доктора біологічних наук, професора Григорія Томковича Криницького

24 березня 2024, 8:00

 

Шановний Григорію Томковичу!

Весь професорсько-викладацький склад, співробітники та студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України щиро вітають Вас із Ювілейним Днем народження!
Ваш життєвий і трудовий шлях є прикладом для наслідування, взірцем найвищого професіоналізму, таланту, безмежної відданості вищій лісівничій освіті, самовідданої та наполегливої праці у досягненні поставлених цілей і підкоренні професійних висот, гідного служіння українській науці на благо лісового господарства України!

Від імені всієї спільноти НУБіП України бажаємо міцного здоров’я, миру і безмежного щастя Вам і Вашій родині, відмінного настрою, знаменних подій та невичерпної енергії в роботі на благо лісівничої галузі та вищої освіти в Україні. Ваша невтомна відданість справі та високий професіоналізм заслуговують на велику повагу, а особисті досягнення є джерелом інспірації та мотивації для всіх співробітників та студентів університету.

Нехай Ваша життєва дорога квітне добром і достатком, повагою та щедрою вдачею, а доля радісно усміхається, даруючи багато років активного життя, сповненого яскравими подіями та незабутніми враженнями!
Нехай мир в Україні, спокій та затишок родинної оселі надійно захищають Вас від життєвих негараздів! Нехай і надалі Ваші плани реалізуються, доля усміхається, повагою та людською вдячністю кожен день наповнюється!

Нехай Ваша життєва нива квітне добром і достатком, увагою та щедрою вдачею, а доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи можливість здійснити свої найзаповітніші мрії і бажання!
Божого Вам благословення на многії і благії літа!


З вірою в перемогу, щирою до Вас шаною та найкращими побажаннями,
увесь колектив та студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook