21.03.2024 р. відбулося засідання Вченої ради агробіологічного факультету

23 березня 2024 року

21 березня 2024 року під головуванням в.о.декана Віталія Коваленка відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету в 66 аудиторії 4 корпусу.

Про підсумки діяльності факультету за І квартал 2024 рік, та стан інформаційного забезпечення підрозділів доповів Віталій Коваленко.


Андрій Галстян детально розповів про  навчальну, наукову та методичну роботу кафедри загальної,  органічної та фізичної хімії.


Про стан профорієнтаційної роботи на факультеті слухали інформацію доцента кафедри овочівництва і закритого ґрунту Олександра Цизя, який повідомив про результати зарахування на підготовчі курси, участь майбутніх абітурієнтів в олімпіаді та проведеній профорієнтаційній роботі в школах і коледжах співробітникакми факультету. Також доповідач зазначив про  затвердження «Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти» і і початку реєстрації на НМТ.

Також була розглянута  організація практичної підготовки студентів у весняно-літній період на факультеті. Про це розповів Володимир Завгородній.

Анатолій Бобер представив на розгляд вченої ради  факультету методичні розробки та посібники наших викладачів.


Роман Жила,

доцент кафедри загальної,  органічної та фізичної хімії

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook