Відбулося березневе засідання Вченої ради факультету ветеринарної медицини

25 березня 2024 року
ФВМ НУБіП України

   21 березня 2024 р. під головуванням декана Миколи Цвіліховського відбулося засідання Вченої ради факультету ветеринарної медицини, на якому розглянуто ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності факультету.

   Декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив членів вченої ради із ситуацією, подіями і здобутками, що відбулись на факультеті ветеринарної медицини впродовж лютого- березня та представив завдання на наступний місяць.

 

   Завідувачі кафедр представили інформацію про проведену їх колективами профорієнтаційну роботу. Також було зазначено, що 04 квітня 2024 р. в університеті і на факультеті ветеринарної медицини буде проведено День відкритих дверей для випускників шкіл, гімназій і ліцеїв.

 

   Про результати захисту матеріалів виробничої практики студентів 6 курсу доповів голова комісії доцент Віктор Лакатош. Члени вченої ради активно обговорили результати захисту практики студентами.

 

   Директор НДІ здоров’я тварин професор Сергій Голопура доповів про проведення запланованих на факультеті науково-технічних заходів за участю здобувачів вищої освіти і науково-педагогічних працівників у 2024 р.

   Голова клінічної ради Наталя Грушанська представила запропоновані кафедрами зміни у структурі факультету ветеринарної медицини для оптимізації і упорядкування.

   Вчена рада факультету рекомендувала кандидатуру доктора ветеринарних наук, професора кафедри акушерства, гінекології і біотехнології відтворення Віталія Ковпака до присвоєння вченого звання професора.

 

   Про рішення навчально-методичної комісії доповів голова професор Володимир Костюк.

   У підсумку декан Микола Цвіліховський наголосив на необхідності організованого та результативного проведення 04 квітня Дня відкритих дверей та контролю проведення освітнього процесу на факультеті. Побажав усім міцного здоров’я, швидкої перемоги та мирного неба над головою.

Слава Україні!

Секретар вченої ради
Жанна Стегней

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook