Засідання Вченої ради Університету

27 березня 2024 року
Корпус № 3, ауд. 309

Шановні члени Вченої ради Університету!

  Запрошуємо Вас взяти участь в засіданні Вченої ради Університету, яке відбудеться 27 березня 2024 року о 1400 в ауд. 309 навчального корпусу № 3. 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 
  1. Про підсумки діяльності за березень місяць та поточні завдання Університету. Доповідає НІКОЛАЄНКО Станіслав Миколайович голова вченої ради, ректор, доктор педагогічних наук, професор, академік НАПН та НААН України.
  2. Наукова доповідь на тему «Радіаційна безпека в умовах воєнного стану та повоєнній відбудові України». Доповідає КЛЕПКО Алла Володимирівна – завідувачка кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності, доктор біологічних наук, старший науковий співробітник.
  3. Про роботу колективу Навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму щодо удосконалення системи підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників. Доповідає ГРИЦЕНКО Іван Сергійович – директор ННІ неперервної освіти і туризму, доктор юридичних наук, професор. Співдоповідачі: ТОНХА Оксана Леонідівна – проректор з науково-педагогічної роботи; ЦВІЛІХОВСЬКИЙ Микола Іванович – декан факультету ветеринарної медицини.
  4. Про рекомендації навчально-методичної ради НУБіП України. Доповідає ТОНХА Оксана Леонідівна – проректор з науково-педагогічної роботи.
  5. Про рекомендації координаційної ради НУБіП України. Доповідає ОТЧЕНАШКО Володимир Віталійович – начальник науково-дослідної частини.
  6. Про затвердження Положень про організацію та проведення виборів ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України. Доповідає ТОНХА Оксана Леонідівна – проректор з науково-педагогічної роботи, голова організаційного комітету з проведення виборів ректора НУБіП України.
  7. Про створення виборчих дільниць університету та відокремлених структурних підрозділів по виборах ректора НУБіП України та затвердження персонального складу дільничних виборчих комісій виборчих дільниць. Доповідає ТОНХА Оксана Леонідівна – проректор з науково-педагогічної роботи, голова організаційного комітету з проведення виборів ректора НУБіП України.
  8. Різне.
 
Оксана БАРАНОВСЬКА,

 

учений секретар
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook