Студмістечко: ректорат у постійному контакті з мешканцями гуртожитків

25 березня 2024 року
  20 березня, згідно розпорядження Станіслава Ніколаєнка, ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України, відбулась заключна зустріч членів ректорату з мешканцями у гуртожитку № 11.

  Під керівництвом Вадима Ткачука, проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку спільно із Сергієм Стецюком, директором студентського містечка, Віталієм Коваленко, в. о. декана агробіологічного факультету, Русланом Кононенко, деканом факультету тваринництва та водних біоресурсів, Сергієм Михнюком, директором ННЦ виховної роботи та соціального розвитку і Олексієм Мельником, головою профспілкової організації студентів та аспірантів здійснили огляд укриття, душових кімнат, кухонь, місць загального користування, підвального приміщення та спортивної кімнати. Без уваги не залишилась і прилегла територія, проректор відзначив Валентину Журенко, завідувачку гуртожитку №11 за великі зусилля, пророблену роботу і позитивний результат. За традицією, підводити підсумки зібрались в читальному залі. Студенти активно спілкувались з проректором і присутніми, ставили запитання, обговорювали методи вирішення нагальних проблем, висловлювали свої ідеї та пропозиції щодо покращення соціально-побутових умов.

  Вадим Анатолійович зосередив увагу присутніх на важливості самоосвіти, закликав отримувати нові знання і в майбутньому стати професіоналом у своїй справі та гідною опорою для держави у важкий час післявоєнної відбудови. Проректор зупинився на основних моментах у поведінці студентства в гуртожитках, що викликає найбільше занепокоєння. Поцікавився у мешканців враженням від користування водними автоматами та якістю питної води. Окрім цього, анонсував можливість отримання в тимчасове платне користування холодильників (детальну інформацію можна дізнатись у дирекції студентського містечка).

  Сергій Стецюк, директор студентського містечка, акцентував увагу на дотриманні морально-етичних норм мешканцями і належного санітарного стану в житлових кімнатах. Також нагадав студентам про обов’язковість реагування на сигнали оповіщення про небезпеку.

  Протягом, двох останніх тижнів у кампусі тривав огляд, що мав на меті дослідити технічно-господарський стан гуртожитків і прилеглої території та заглянути глибше у виховний процес мешканців, розробити шляхи покращення соціально-побутових умов проживання. Загалом, зазначимо, що після зустрічей залишились приємні враження від комунікації з керівництвом університету, у свою чергу, студенти запропонували робити такі зібрання частіше.

  За підсумками, сформований план заходів щодо усунення недоліків в студентських гуртожитках, виконання яких покращить побутові умови для мешканців. На жаль, маємо жити реальністю. У державі триває війна, проте університет докладає зусиль або на гідному рівні організовувати побут в гуртожитках.

Марта Колич, Мирослава Терлецька,
фахівчині студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook