ВІТАЄМО ІГОРЯ АНДРІЙОВИЧА ГРИЩУКА, ЗДОБУВАЧА КАФЕДРИ БІОХІМІЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН ІМЕНІ АКАДЕМІКА М.Ф. ГУЛОГО З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ ДИСЕРТАЦІЇ НА ЗДОБУТТЯ СТУПЕНЯ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ

25 березня 2024 року

 У п’ятницю 22 березня 2023 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради РСВР 061 відбувся прилюдний захист дисертаційної роботи здобувача кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого Ігоря Андрійовича Грищука на тему: «Автономна регуляція ліпідного гомеостазу корів», поданої на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 21 «Ветеринарія» та спеціальності 211 «Ветеринарна медицина».

Науковий керівник – доктор ветеринарних наук, професор Карповський Валентин Іванович, професор кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Голова ради – доктор ветеринарних наук, професор Грищенко Вікторія Анатоліївна, професор кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка      М. Ф. Гулого Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Рецензент – доктор ветеринарних наук, доцент Голопура Сергій Іванович, доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Офіційні опоненти – доктор ветеринарних наук, професор Камбур Марія Дмитрівна, завідувач кафедри анатомії, нормальної та патологічної фізіології Сумського національного аграрного університету;
– доктор ветеринарних наук, професор Масюк Дмитро Миколайович, завідувач кафедри фізіології, біохімії тварин і лабораторної діагностики Дніпровського державного аграрно-економічного університету;
– доктор ветеринарних наук, професор Замазій Андрій Анатолійович, професор кафедри інфекційної патології, гігієни, санітарії та біобезпеки Полтавського державного аграрного університету.
Опоненти у своїх виступах високо оцінили роботу дисертанта, підкреслили її актуальність, новизну, наукове та практичне значення. На всі зауваження здобувач на високому науковому рівні дав змістовні відповіді.
Науковий керівник охарактеризував здобувача як сформованого науковця, відмітив його цілеспрямованість, відповідальність, працьовитість.
Прийшли підтримати здобувача колеги з кафедри, аспіранти, рідні та близькі друзі.
Було констатовано, що Грищук І.А. заслуговує на присудження наукового ступеня доктора філософії (PhD) з галузі знань 21 «Ветеринарія» та спеціальності 211 «Ветеринарна медицина».
Колектив кафедри щиро вітає дисертанта та його наукового керівника з успішним захистом дисертаційної роботи та отримання здобувачем ступеня доктора філософії з галузі знань 21 «Ветеринарія» та спеціальності 211 «Ветеринарна медицина».
Бажаємо усім нам Перемоги та мирного неба, успішного втілення всіх творчих і наукових задумів у майбутніх наукових пошуках.
СЛАВА УКРАЇНІ!
 Від колективу кафедри Віктор Томчук,
завідувач кафедри біохімії і фізіології тварин

імені академіка М. Ф. Гулого, професор

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook